Vanliga frågor – Revu 21 med 40% rabatt på första året

Vad innebär kampanjen?

Under en begränsad tid erbjuder Bluebeam, tidigare kunder med ägda licenser, 40 % rabatt på det första året med nya Bluebeam abonnemang för Bluebeam Complete, Core och Basics.
Ett erbjudande för att uppgradera till Revu 21 samt få tillgång till nya Bluebeam molntjänster för webb och mobil och teknisk support.

Kan jag ta del av erbjudandet?

Det här specialerbjudandet är för tidigare Bluebeam Revu-kunder (oavsett Revu-version) som inte har aktivt underhållsavtal.
Varje ägd licens som inte ligger på att aktivt underhållsavtal är berättigad till en rabatt på första årets abonnemangskostnad vid tecknande av ett 1-års abonnemang.
Erbjudandet gäller vid ett köptillfälle per kund under perioden 1 februari till 14 mars -2024.

Varför ska jag byta till en senare version av Revu?

Revu 2019 och äldre kommer att inte längre stödjas efter den 28 juni 2023. Det innebär bl.a. att användare av Revu 2019 och äldre inte längre kan använda Bluebeam Studio. Det innebär du inte längre kan delta i gemensamma granskningsprojekt och inte heller nyttja molnlagringstjänsten Studio projekt. Efter detta datum finns det heller inga garantier från Bluebeam att avinstallation och återinstallation av licenserna för Revu 2019 och äldre kommer att fungera.

Hur kan jag ta del av erbjudandet?

Du gör din beställning i vår webbshop och anger denna rabattkod i Kassan: levelup
För at underlätta orderhanteringen får du gärna fylla i ditt serienummer i fältet ”Ordernotering”

Vilken programversion ska jag välja?

Det finns tre versioner av Bluebeam Revu.
Du kan välja olika abonnemang för olika användare i din organisation baserat på deras behov.

Bluebeam Core är den mest populära versionen. Den motsvarar de tidigare Revu Standard och Revu CAD-utgåvorna.Vi rekommenderar Core om du behöver omkretsmätning och andra viktiga mät- och markeringsmöjligheter.

Bluebeam Complete är för de med mer avancerade behov, t.ex. avancerade markeringsfunktioner, Quantity Link och Batch Link-automatiseringar. Den motsvarar den tidigare Revu eXtreme-versionen.

Bluebeam Basics är designad för dem som behöver visa och hantera samma filer och bara behöver enkla markeringar och mätningar.Observera att Revu Basics inte har alla funktioner som tidigare fanns i Revu Standard.

Måste jag byta in min ägda licens för att få denna rabatt?

Nej. Detta är inte en inbytes- eller konverteringskampanj. Du köpte ursprungligen din licens och du behåller den. Däremot får du 40% rabatt på första årets abonnemangskostnad tack vare att du har en ägd licens.
Vår förhoppning är dock givetvis att du kommer att hitta ett värde i Revu 21, Bluebeam Cloud och de andra abonnemangsförmånerna och att du därför inte längre behöver din äldre ägda version.

Vad kostar det att förlänga abonnemanget år 2?

Rabatten gäller abonnemangskostnaden första året. Andra året förnyar du ditt abonnemang enligt ordinarie pris.

Har abonnemanget någon uppsägningstid?

Löptiden för abonnemanget är 1 år och behöver inte sägas upp, det avslutas automatiskt. Vi skickar en påminnelse när det är dags för förlängning.

Jag hade ett underhållsavtal och uppgraderade nyligen till ett abonnemang. Kan jag ändå ta del av kampanjen?

Ja, om du har några kvarvarande ägda platser som inte ligger på ett aktivt underhållsavtal så är du berättigad till rabatten. Om du inte har uppgraderat alla dina aktiva underhållsavtal till abonnemang ska du överväga att uppgradera fler av dem innan du köper en rabatterad ny prenumeration, eftersom det är ett betydligt mer ekonomiskt fördelaktigt för dig.

Jag har aktivt underhållsavtal på några av mina ägda licenser och jag har även några ägda licenser utan aktivt underhållsavtal. Kan jag ändå ta del av kampanjen?

Ja, om du först konverterar eller ”uppgraderar” några eller alla dina underhållsavtal till abonnemang. Detta är ett betydligt mer ekonomiskt fördelaktigt för dig och vi vill se till att du drar nytta av det först. Om du fortfarande vill ha fler licenser efter att ha uppgraderat dina aktiva underhållsavtal kan du komplettera med fler licenser enligt kampanjen.

Jag köpte Basics och nu vill jag ha Core (eller Complete). Kan jag byta?

Nej, i dagsläget går det inte att byta till en annan version under pågående abonnemangsperiod.
Om du ångrar ditt köp kan du dock inom 30 dagar returnera produkten och då byta till en annan produkt.
Många kunder som tidigare använt Revu Standard tycker att Core är rätt produkt eftersom den har de markerings- och mätverktyg de behöver, speciellt omkretsmätningar för mängdning.