Det här är CADELIT Sverige AB

Välkommen till Cadelit Sverige AB, ett konsultföretag som hjälper dig att skapa digitala arbetsflöden för dina konstruktionsritningar och ritningshantering. Vi är experter på system från SketchUp, Bluebeam och Autodesk, och vi är certifierade samarbetspartners och auktoriserade utbildare av dessa system. Vi levererar våra produkter och tjänster i Sverige och Norden, och vi har många nöjda kunder som kan intyga vår kompetens och service.

Vi på Cadelit Sverige AB brinner för att göra ditt arbete med konstruktionsritningar och ritningshantering enklare, snabbare och roligare. Vi vet att det kan vara utmanande att hålla koll på alla ritningar, ändringar, kommentarer och godkännanden som behövs i ett byggprojekt. Därför erbjuder vi dig lösningar som gör det möjligt att skapa, redigera, dela och granska ritningar digitalt, oavsett om du arbetar på kontoret, hemma eller på byggarbetsplatsen.

Vi på Cadelit Sverige AB är inte bara konsulter, vi är också pedagoger. Vi erbjuder utbildningar i systemen från SketchUp, Bluebeam och Autodesk, både online och på plats. Vi anpassar utbildningarna efter dina behov och din kunskapsnivå, så att du kan få ut det mesta av systemen. Vi lär dig inte bara hur du använder systemen, utan också hur du kan använda dem för att skapa fantastiska konstruktionsritningar som imponerar på dina kunder och kollegor.

Vi på Cadelit Sverige AB är stolta över att vara ett företag som kombinerar professionalism med personlighet. Vi är ett glatt gäng som gillar att ha kul på jobbet, och vi tror att humor är ett viktigt verktyg för att skapa goda relationer med våra kunder och samarbetspartners. Vi tar vårt arbete på största allvar, men vi tar oss inte själva på för stort allvar. Vi tycker att det är viktigt att ha en positiv inställning och ett leende på läpparna, även när det blir stressigt eller svårt.

Vi har bestämt oss för att förändra branschen och marknaden med enkla och exakta digitala lösningar.

CADELIT Sverige AB

Om du vill veta mer om vad vi på Cadelit Sverige AB kan göra för dig och ditt företag, tveka inte att kontakta oss.

Vi ser fram emot att höra från dig och hjälpa dig att skapa digitala arbetsflöden för dina konstruktions-ritningar och ritningshantering.

SOPHIE

Noggrann och strukturerad. Håller ordning på tusentals kunders abonnemang.

FREDRIK

Gillar innovativa lösningar som kombinerar snygg design och bra funktion på enklast möjliga sätt.

Robert Cadelit
Robert

Tycker om problemlösning och utvecklingsfrågor, oavsett om det gäller arbetssätt, produkter eller tjänster.